Vi öppnar i nya lokaler på Storgatan 29 efter sommaren


Vi håller nu till på Storgatan 29, strax bortanför MC Donalds! Här på bloggen får du följa med på vår spännande resa.
Bli gärna medlem i vår grupp på Facebook och titta gärna in på vår hemsida http://www.cyberia.se .

torsdag 8 september 2011

Cyberia stänger 4 pga sjukdom

Cyberia stänger klockan fyra idag på grund av sjukdom, och kan även komma att stänga tidigare på Fredagen; av samma anledning.

Ett par accounts på Steam har blivit hackade på våra datorer, men vi har genom ett gediget arbete lyckats återerövra våra accounts ... En annan update gällande vår Computer-Gaming sida är att vi nu har laddat hem en third-person shooter vid namn Space Marine (En blandning mellan Gears of War, Dante's Inferno och Devil May Cry) - Och om intresset är stort nog kan vi komma att köpa in och installera det på mer datorer.

Om ni är intresserade var god att informera personalen på Cyberia.

Vi kommer erbjuda er inbitna Magic the Gathering spelare att köpa boosters den sista Onsdagen i månaden (110 kr istället för 130 kr, för tre boosters); när vi arrangerar egna Draft-tournaments (Vilket vi också kan komma att göra i lite mindre upplaga när vi har extra boosters och vid intresse.

Nu har vi ÄNTLIGEN påbörjat arbetet med Kult (Vi kommer använda New World of Darkness systemet för ease-of-use, och flavor); vi har satt två av våra mest erfarna rollspelare på att sätta ihop en äventyrs-modul med pre-genererade karaktärer med en specifik roll för spelet.

// Cyberia

1 kommentar:

  1. Hälsa alla att det finns ett forum, där alla, repeterar ALLA är välkomna, http://pattesatan.se/forum/phpBB3/index.php

    SvaraRadera